Честно да си признаем, не познаваме човек, който вече да

...
Честно да си признаем, не познаваме човек, който вече да
Коментари Харесай

Щастие на минусови температури: Дара се качи на сноуборда със звездна приятелка

Честно да си признаем, не познаваме човек, който към този момент да не се е оплакал, че зимата му е писнала. Може би единственото изключение са почитателите на ските и сноуборда, които излъчват чисто детинско благополучие на фотосите от пистите в обществените мрежи.

Сред тези щастливи хора е и певицата Дара, която се възползва от февруарския сняг и покара сноуборд из пистите на някой от родните курорти:

Виж още: Нова чалга птичка на небосклона! Коя е Габриела, новата на Меди? 

" Щастливо момиче в благополучен свят ", написа Дара под фотографията, а на третата в карусела виждаме, че е била и в звездна компания - с певицата Алма. 

Иначе Дара употребява свободното си време, с цел да отговори на някои въпроси на своите почитатели. Сред тях доминираха такива, свързани с Житния режим на Петър Дънов, който Дара ще прави за трета поредна година. 

Виж още: Какво се случва? Галин снима секси танц на стълб, само че на... различен мъж 

Певицата показа, че нейната подготовка за предизвикването е почнала, като тази година включва и физическа такава. Дара е безапелационна, че е изпълнена с увереност и има вяра, че ще мине леко, макар че всъщност този режим е много безпаричен откъм храна и калории.

Иначе към този момент Дара няма желание да записва висше обучение. Вместо това е избрала да върви на курсове, които са ѝ забавни. 

Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР