Честита Нова година и честит Ивановден. Пожелавам най-вече здраве. Имаме

...
Честита Нова година и честит Ивановден. Пожелавам най-вече здраве. Имаме
Коментари Харесай

Борисов попари Радев: Много нечистоплътно е това, което иска!

Честита Нова година и цветущ Ивановден. Пожелавам най-много здраве. Имаме извънредно способен щаб. Прилагаме най-меките ограничения, най-щадящи душeвността на хората, само че и се даде опция на бизнеса да работи, с цел да се съберат средства, с цел да покрием големите разноски от пандемията. Това съобщи на изключителния брифинг на НОЩ министър председателят Бойко Борисов.



"На 7-и декември 2020 година Радев дефинира дата за избори - 28-и март. Същата седмица го повтори още един път. Към 7-и декември 2020 година имаме 7000 души в болница, а през днешния ден имаме 4262 души в болница. В интензивно към 7 декември са 516 души, а през днешния ден 379. Починалите са 68 души на 7-и декември, през днешния ден са 59 души ", сподели той.

Кой диктува на президента датата 28-и март и кой в този момент му споделя, че ГЕРБ е първа политическа мощ? Много нечистоплътно е да искаш медицинските лица да дадат прогноза. Те за времето не могат даже да дадат прогноза - дъжд, слънце, сняг. Май месец може и навън времето да се създадат. Ние се приготвяме за 28- март ", сподели той.

"Няма медицински експерт в света, който да каже дали март месец пандемията ще е отминала или на пик. Такъв в света няма ", безапелационен е министър председателят.

По думите му за наслада оздравелите към този момент са два пъти повече.

"Изцяло в пълномощията на Радев е да дефинира датата на избори. Сега си измива ръцете, като ни вика на съвещания. Ще се подготвим за неговата дата и ще използваме непознатия опит от страните, където към този момент са провеждани избори по време на пандемия ", сподели Борисов.

"Бях упрекнат в орташка връзка с Пеевски, клюкарска. Когато те се отчаят вадят тази тематика. Движение за права и свободи си е партия, която си има почетен ръководител и ръководител и етническата карта е нещо, с което никой не би трябвало да си играе, изключително по едно и също време с Движение за права и свободи и Ердоган дружно. Който не е добре осведомен с Възродителния развой, апелирам да бъде по-внимателен ", сподели той.

По думите на Борисов той е почнал да печели избори мажоритарно, самичък в София.

"Аз съм си побеждавал самичък на изборите и българският народ ми е давал, каквото ми е давал до момента като доверие ", сподели той.

По думите му се води допустимо най-хубавата политика и дипломация с огромната ни южна съседка.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР