“Червено-бялата” част на Мадрид тръпне в очакване на сблъсъка с

...
“Червено-бялата” част на Мадрид тръпне в очакване на сблъсъка с
Коментари Харесай

Симеоне: Впечатляващо е колко бързо Барса се съвзе от напускането на Неймар

“Червено-бялата” част на Мадрид тръпне в очакване на конфликта с Барселона от Ла Лига в събота вечер. Досега под управлението на Диего Симеоне Атлетико Мадрид постоянно страдаше при семействата си на каталунците, само че очакванията са за смяна на новия Wanda Metropolitano.

Аржентинският експерт прикани за цялостна централизация. Той изясни, че Неймар го няма, само че противникът е също толкоз мощен.

“Срещу нас ще излезе несъмнено един от най-хубавите тимове в света - разяснява Симеоне. - Благодарение на класата на футболистите си, те доста бързо се съвзеха от удара след напускането на Неймар. В гените на отбора е да преследва успехите. Този тим на Барса в този момент има разлики с предходния, само че халфовете са си същите. Те просто се нагаждат към стила на Ернесто Варверде, който той практикуваше в Атлетик Билбао със скица 4-4-2. Ако не внимаваме за Луис Суарес и Лионел Меси, нещата могат да се объркат когато и да е.”

Преди дуела в столицата, който е в събота от 21:45 часа, “лос кулес” са водачи с цялостен актив от 21 точки, а Атлети са на 6 пункта зад тях.
.@Simeone: " ¿El césped? Cuando me invitas a tu casa voy con tu mantel, tus platos y tus vasos " https://t.co/EoLKRMWFXI pic.twitter.com/pVdq4xV5DA
— MARCA (@marca) October 13, 2017

На срещата си с медиите Чоло беше помолен да разяснява и недоволствата на гостите, че височината на тревната настилка не дава отговор на стандартите, което вероятно ще облагодетелства домакините. “Аз не съм градинар - сопна се Симеоне. - Аз съм единствено треньор. Когато вие ме поканете у вас, аз употребявам вашата завивка, вашите чинии и чаши. Нали?! Аз не предпочитам кое да употребявам, а взимам това, което ми дадете. Ето за какво в мача единия тим е хазаин, а другият - гост”.
| #ATMFLASH
@Simeone: " Siempre hemos competido muy bien ante el @FCBarcelona_es " #AtletiBarça #AúpaAtleti pic.twitter.com/4lxfevZTYM
— Atlético de Madrid (@Atleti) October 13, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР