Черно море загуби гостуването си на Лудогорец в среща от

...
Черно море загуби гостуването си на Лудогорец в среща от
Коментари Харесай

ВАР помогна на Лудогорец за победа срещу Черно море

Черно море загуби гостуването си на Лудогорец в среща от 30-ия кръг на efbet Лига. Резултатът се дължи напълно на системата ВАР и тълкуванията на основния рефер на дуела. " Орлите " откриха от дузпа в 53-ата минута, а гол на Евгений Сердюк единствено минута по-късно, не бе зачетен отново поради намесата на ВАР и решението на съдията да отсъди нарушаване на Сула, оповестява формалният уебсайт на " моряците ".

Срещата стартира по-добре за домакините, които в началните минути владееха повече топката. В 5-ата минута Стефан Велев върна топката малко рисковано към Влатко Дробаров, който изпревари Кирил Десподов и му мазета кълбото, само че основният арбитър видя нарушаване. Топката бе сложена съвсем на линията на наказателното поле, само че Десподов стреля в стената.

В 14-ата минута Пластун с глава стреля надалеч от задачата след центриране от корнер. В 15-ата минута Черно море сътвори страхотна обстановка за гол. Стефан Велев лиши топката от Шоу и изведе Сердюк фронтално против вратата, само че украинецът се забави и бе блокиран от защитник.

В 34-ата минута Делев центрира към Десподов, който със задна ножица прати топката надалеч от задачата.

В 39-ата минута варненци се възползваха от неточност в половината на Лудогорец. Беншаа пусна извеждащ пас към Сердюк, който изпревари Вардон, влезе в наказателното поле и стреля, само че Падт с крайник мазета. В 44-ата още веднъж Сердюк се озова на стрелкова позиция и стреля, само че топката бе парирана от Пластун и излезе в корнер.

В 52-рата минута след центриране от корнер Сотириу стреля с глава, само че в горната греда. Кипърецът опита и добавка, само че не откри очертанията на вратата. Главният рефер Георги Димитров обаче прегледа обстановката на ВАР, откакто при удара на нападателя топката се отклони в ръката на Сердюк. Съдията реши, че има учредения да даде дузпа и уточни бялата точка. Зад топката застана Сотириу и с удар в долния десен ъгъл вкара за 1:0.

Само две минути по-късно Черно море осъществя, само че попадението бе анулирано още веднъж след ВАР. Шоу беше притиснат от Сула пред наказателното поле на домакините и изгуби топката, която се озова в Сердюк, а той самичък против Падт прати топката в мрежата. Георги Димитров още веднъж прегледа обстановката и реши, че алжирският халф на гостите е направил нарушаване против халфа на Лудогорец и анулира попадението.

В 61-вата минута Курьор откри Сердюк отляво в наказателното поле, а украинецът центриране на задна греда, където Беншаа със странична ножица стреля, само че ударът му беше блокиран.

В 68-ата минута Черно море продължи да пресира противника и да търси равнене. Сердюк още веднъж се озова на стрелкова позиция, само че ударът му беше избит в корнер. След неговото осъществяване топката стигна до Мартин Дичев, чиито шут от границата на наказателното поле мина доста покрай страничната греда. В последните минути Черно море можеше да изравни, само че удар на Милушве бе избавен от вратаря на домакините.

Варненци бяха подкрепени от солидна агитка, която през целия дуел не спря да пее песни аз своите любимци и бе в основата на футболната атмосферна на стадиона в Разград.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Мартин Дичев, Виктор Попов, Пабло Гарсия, Стефан Велев (90-Мартин Милушев), Велислав Василев (46-Матиас Курьор), Закария Беншаа (68-Николай Златев), Мазир Сула (68-Денислав Ангелов), Евгений Сердюк.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР