Черно море победи Ботев Враца с 2:1 в 23-ия кръг

...
Черно море победи Ботев Враца с 2:1 в 23-ия кръг
Коментари Харесай

Черно море победи Ботев Враца с 2:1

Черно море победи Ботев Враца с 2:1 в 23-ия кръг на елита. С триумфа варненският отбор още веднъж излезе преди всичко с 51 точки, с три повече от Лудогорец. Шампионите обаче са с два мача по-малко. Ботев Враца остава на 15-ото място с 13 точки.

Домакините започнаха по-активно срещата в бяха покрай гол в 11-ата минута. Тогава Пабло Гарсия влезе в наказателното поле и стреля, само че вратарят Федерико Бариос избави. В 23-ата минута той мазета и рисков удар на Атанас Илиев. В 40-ата минута съдията отсъди дузпа за Черно море за нарушаване на Мартин Ачков против. Атанас Илиев я осъществя за 1:0.

В 54-ата минута Черно море имаше опция да вкара втори гол. Андреяс Калкан получи прекрасен пас отляво, напредна и стреля, само че Бариос мазета. След това Живко Атанасов и Едгар Пашеко също пропуснаха да повишат на 2:0.

В 71-ата минута домакините въпреки всичко удвоиха преднината си. Илиан Илиев-младши центрира от свободен удар, а в хаоса Меси Биатумусока си означи автогол.

В 80-ата минута обаче гостите върнаха един гол и обърнаха развоя на мача. Илкер Будинов центрира остро отдясно, а Мирослав Маринов вкара за 1:2. В 82-ата минута Будинов можеше да изравни, само че Дюлгеров съумя да улови удара му. В 87-ата минута в границите на няколко секунди треньорът на Ботев Христо Янев получи два поредни жълти и надлежно червен картон и беше изпъден.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР