Наставникът на Арсенал Микел Артета е наясно колко важна бе

...
Наставникът на Арсенал Микел Артета е наясно колко важна бе
Коментари Харесай

Микел Артета: Това не е прогрес, това е история

Наставникът на Арсенал Микел Артета е наясно какъв брой значима бе успеха с 1:0 над Манчестър (Юнайтед). Този триумф изкачи най-малко краткотрайно " артилеристите " на върха в класирането, въпреки и с мач повече от преследвача Манчестър (Сити). Така битката за купата ще се реши в последния дуел. Испанският експерт съобщи, че с този триумф футболистите му са отворили " кутията с фантазиите ".

" Много съм благополучен. Когато всичко е заложено на карта, нямаш право на неточност. От януари насам трябваше да побеждаваме, побеждаваме и побеждаваме. Днес трябваше да играем на особено място, където историята не е на наша страна, само че ние намерихме метод да спечелим и това споделя доста какъв тим сме и какъв брой желаеме купата. Знаехме какви щяха да са последствията при тъждество. Видях, че тимът е в добър дух преди мача, започнахме добре, отбелязахме гол и това промени нещо. Започнахме да играем по-прибрано и това не ми хареса. Исках да го трансформира, само че ни бе мъчно. Когато това не се получава, би трябвало да се постоянен в защита, а през днешния ден бяхме отлични ", съобщи Артета.

" Опитът ми в тази лига в последните 20 години демонстрира, че всеки може да победи всеки. Уважавам всеки противник за старанието, което демонстрира в мачовете. Знаем, че първо ние би трябвало да си свършим работата - би трябвало да спечелим последния мач. Днес обаче искахме да почукаме на вратата и да отворим кутията с фантазиите. Да излезем в последния мач пред нашите почитатели и да имаме късмет да спечелим купата в Премиър лийг. Ще изживеем това нещо дружно и се веселя, че ще го създадем с тези играчи и този екип. Имаме 27 победи в Премиър лийг, това е на-много от 130 години насам. Това не е напредък, това е история ", добави още експертът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР