Челси победи Фулъм с 2:0 в последния мач от седмия

...
Челси победи Фулъм с 2:0 в последния мач от седмия
Коментари Харесай

Челси победи Фулъм, Мудрик вкара за сефте

Челси победи Фулъм с 2:0 в последния мач от седмия кръг във Висшата лига. Сините взеха дербито на Западен Лондон с голове на Михайло Мудрик и Армандо Броха. Те се разписаха единствено за 82 секунди в средата на първото полувреме.

С трите точки отборът на Маурисио Почетино събра 8, колкото Фулъм, само че е по-напред по голова разлика. Сините са 11 в класирането, на едно място зад. След тях са Нотингам Форест и Фулъм.

Иначе Мудрик откри в 18-ата минута след пас на Леви Колуил. Попадението е. Малко по-късно Броха вкара за 0:2. Той не се беше разписвал от октомври 2022 година, когато претърпя сериозна контузия на коляното.

През второто полувреме домакините натиснаха, само че без да тормозят изключително Роберт Санчес. Най-близо до гол за Фулъм беше резервата Саша Лукич, само че Санчес избави неговия удар в края.

По-големите проблеми за Челси са свързани с контузени играчи. Почетино не може да употребява 12 футболисти поради контузии. На „ Крейвън Котидж “ той смени наложително двама играчи – Броха и Мойсес Кайседо.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР