Челси по всяка вероятност ще претърпи още един неуспех на

...
Челси по всяка вероятност ще претърпи още един неуспех на
Коментари Харесай

Челси е изправен пред ново трансферно фиаско

Челси по всяка възможност ще претърпи още един крах на трансферния пазар. След като Жул Кунде подцени офертата на “сините” от Лондон и подписа с Барселона, в този момент на “Стамфорд Бридж” рискуват да се разминат и със идващия си избор за нов централен бранител - Уесли Фофана.

Според “Льо Паризиен” оферта за 21-годишния французин приготвя Пари Сен Жермен. Парижани са обнадеждени от обстоятелството, че Лестър към този момент отхвърли две предложения на Челси, на стойност надлежно 75 и 82 млн. евро. “Лисиците” настояват, че Фофана не е за обмен, само че самият състезател желае да премине в клуб, с който ще може да взе участие в Шампионската лига.

Очаква се тази седмица Челси да излезе с трето публично предложение за бранителя. През март, когато той възобнови контракта си, от Лестър са му дали обещание, че ще го продадат при добра оферта през 2023 година. Сега клубът не желае да се разделя с него, тъй като се притеснява, че няма да може незабавно да му откри заместител.

Мениджърът Брендън Роджърс е разговарял с Фофана и е удостоверил пред него, че държи той да остане в отбора. Почти несъмнено французинът ще играе против Арсенал на 13 август, само че няма да е изненада, в случай че това се окаже последният му мач с екипа на Лестър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР