Че синът на Мария Игнатова и Петко Димитров е израсъл

...
Че синът на Мария Игнатова и Петко Димитров е израсъл
Коментари Харесай

Близки до Мария Игнатова: Тази патка заряза сина си от бебе, а сега дундурка сваляча Нойзи!

Че синът на Мария Игнатова и Петко Димитров е израсъл с татко си, е обществена " загадка ". А от много време насам втората брачна половинка на ресторантьора - Яна Димитрова е даже повече майка за момчето, в сравнение с Мария. Причината е елементарна - Игнатова оставя бебето си в ръцете на Петко и безусловно през целия му живот е " родител през уикендите ".

Заета с кариерата си, а след това и с връзката си с Димитър Рачков, Мария по този начин и не е била същински родител, по 24 часа дневно, седем дни в седмицата, за момчето си. Това потвърдиха и близки до нея източници, които не могат да й се начудят и са възмутени от държанието й към Ивайло Цветков - Нойзи.

Както знаем, откогато са се оженили, Мария безусловно дундурка интелектуалеца безгрижник, който живее в нейния дом и яде от нейните пари. Водещата се държи като захласната и ежеминутно вперила взор в него - нейния " гуру ", надали не...

" И това в случай че не е патка, здраве! Пълна патка! Няма да си отгледа като хората единственото дете, само че в този момент бави Нойзи все едно не й е мъж, а нейно бебе. Няма такава нелепост! А оня, си го мести и се кефи. Обичал я бил. Че кой няма да обича някого, който му дава пари, устоя го и го гледа с влюбени кравешки очи?! ", разясняват източниците.

И прибавят, че на всичко от горната страна Нойзи не пропущал да пофлиртува и да се смъква с други заблудени женички, които го четкали в мрежата.

Тагове: Нойзи Мария Игнатова Димитър Рачков Ивайло Цветков Нойзи Петко Димитров Яна Димитрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР