Чаяпорн Танамсри застрелял и жена си и баща си пред

...
Чаяпорн Танамсри застрелял и жена си и баща си пред
Коментари Харесай

Шокираща трагедия: Мъж застреля съпругата си в болница пред очите на сина им, ето каква е причината

Чаяпорн Танамсри прострелял и жена си и татко си пред детето им на месец и половина и по-късно се самоубил. Шокираща покруса е попаднала на камерите за наблюдаване в залата за болничен банкет в Тайланд. 26-годишната Танямас едвам неотдавна претърпяла интервенция, откакто лекарите я диагностицирали с бъбречна, сърдечна и белодробна непълнота, оповестява " Мирър ".

Само две седмици преди гибелта си Танямас разгласила снимка на новородения си наследник, като написала следното към фотографията: " Смъртта е по-близо, в сравнение с си мислим, по тази причина се грижете за хората, които обичате ". В деня на нещастието брачният партньор и татко й отишли да посетят дамата, като сред двамата мъже избухнал скандал. 60-годишният мъж подлагал на критика Чаяопорн за това, че няма работа и посъветвал щерка си да го изостави.



След тези думи, Чаяпорн извадил револвер и прострелял тъста си два пъти в главата, след което прострелял и жена си и самият той се самоубил. От рикоширал патрон били ранени двама пациенти.



Малко преди този момент Танямас споделила в обществените мрежи, че се надява скоро да се възвърне, откакто лекарите сполучливо са извършилили интервенцията. Момичето имало съществени здравословни проблеми, когато родила бебето.



" Плаках доста и изпитвах мощна болежка, само че най-сетне се усещам по-добре. Сега знам за полезностите на живота повече от всеки път, би трябвало да се погрижим за себе си и за хората, които обичаме. Смъртта е по-близо, в сравнение с мислим, по тази причина здравето е доста значимо ", написа Танямас.

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР