Частната колекция Black Badge Ghost Ekleipsis“ от Rolls-Royce е ограничена

...
Частната колекция Black Badge Ghost Ekleipsis“ от Rolls-Royce е ограничена
Коментари Харесай

Rolls-Royce и „призракът на слънчевото затъмнение/Black Badge Ghost Ekleipsis“ - видео

„ Частната сбирка Black Badge Ghost Ekleipsis “ от Rolls-Royce е лимитирана до 25 екземпляра. Дизайнът е въодушевен от рядкото събитие на слънчево затъмнение. Специалният модел се отличава с направена по поръчка покривна обшивка Starlight със специфична анимация, която - сходно на слънчевото затъмнение - има за цел да даде на пасажерите чувство за благоговение и учудване.

Когато вратите на автомобила се затворят и моторът започва, звездите в Starlight Headliner потъмняват и стартира хипнотизираща поредност, пресъздаваща цялостното слънчево затъмнение, когато тъмният контур на луната изцяло закрива ярката светлина на слънцето.

Оформя се кръг от 940 " звезди ", представляващ ярката корона към силуета на луната. Това е заобиколено от други 192 светещи „ звезди “, които пресъздават галактическия театър от звезди, забележими в небето денем, което се случва единствено по време на цялостно слънчево затъмнение.



Осветеното арматурно табло е украсено с 1846 лазерно гравирани „ звезди “, символизиращи слънчево затъмнение. Един-единствен дизайнер носи цялата отговорност за регулирането на самостоятелния размер и позиция на всяка „ звезда “, с цел да сътвори хипнотичния резултат. По време на слънчево затъмнение има миг, когато златен здрач заобикаля тези, които следят затъмнението, създавайки илюзията за 360-градусов залез.

Rolls-Royce Black Badge Ghost Ekleipsis улавя хубостта на този феномен в двуцветни седалки с перфорирано произведение на изкуството, формирано от над 200 000 самостоятелни перфорации. Мандариновата кожа е боядисана в черен колорит, по-късно е перфориранd, с цел да разкрие по-светлия противоположен цвят изпод, създавайки образен резултат с особена дълбочина.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР