Част от ръководството на Левски, както и ветерни, юноши и

...
Част от ръководството на Левски, както и ветерни, юноши и
Коментари Харесай

Ръководство, ветерани, юноши и фенове на Левски отдадоха почит на Апостола

Част от управлението на Левски, както и ветерни, юноши и почитатели на " сините ", сервираха венци и цветя пред паметника на Апостола на свободата в центъра на София. Те се събраха в 12:00 ч., с цел да отдадат респект към Дякона.

Част от присъстващите бяха ръководителят на УС на Левски Даниел Боримиров, изпълнителният шеф Ивайло Ивков, както и изпълнителния шеф на генералния спонсор на " сините " Лъчезар Петров.

Бившият футболист на столичния отбор Елин Топузаков, който понастоящем е треньор на дублиращия тим на Левски, също беше там, дружно с част от своите играчи.

По-рано през днешния ден мажоритарният притежател на клуба Наско Сираков се преклони пред паметта на Васил Левски във връзка 150 години от гибелта на Апостола на свободата, след което се насочи към Благоевград.

В 15:15 ч. " сините " се изправят против Пирин в мач от 20-ия кръг на efbet Лига и ще се опитат да пресечен отрицателната си серия от девет следващи турнирни срещи без победа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР