Часове след бруталното престъпление полицаите тръгват по следите на убиеца

...
Часове след бруталното престъпление полицаите тръгват по следите на убиеца
Коментари Харесай

Извънредно! Бившият Уби Жестоко Млада Красавица! Откриха Разчленения Труп В Два Куфара В Багажника На Бмв-То

Часове след бруталното закононарушение служителите на реда потеглят по следите на килъра и вършат оглед в къщата му, намираща се на метри от мястото, където е открит трупът на Сара. Убиецът съумява да се изплъзне и бяга, пробвайки се да се открие.

Накрая прави опит за самоубийство, като се наръгва с нож във врата, а по-късно прерязва вените си. Полицаите са съумели да го открият в точния момент и сега той е арeстуван, оповестяват щатските медии, написа Блиц.

Засега не е ясно каква е била повода за жестокото ликвидиране, някои от локалните издания излизат с версията, че мъжът е бил зарязан ухажор и е желал да си отмъсти в припадък на гневна ревнивост. Красавицата Сара Жгул, майка на едно дете, се е препитавала като модел. На страницата си във Facebook тя е разгласила голям брой свои фотоси от фотосесии.

Приятели и нейни познати я разказват като невероятна, млада жена, правеща блестящо усещане съвсем на всеки, който я срещал. На страницата си във Facebook тя написа: " Не знам по какъв начин ще завърши моята история, само че на никое място в текста няма да прочетете: " Аз се отхвърлих! " " Сара беше лъчезарна, любяща и велика майка. Тя беше от хората, които биха ви дали и ризата на гърба си ", разказва я друга нейна другарка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР