"Часът на истината понякога закъснява. Друг път избързва. Но винаги

...
"Часът на истината понякога закъснява. Друг път избързва. Но винаги
Коментари Харесай

Часът на истината понякога закъснява, но винаги настъпва: Бившите на Джони Деп го защитиха в съда

"Часът на истината от време на време закъснява. Друг път избързва. Но постоянно настава. Неизменно. И непреклонно. "

- Силвия Кристъл "Булевардът на лъжите "

Две някогашни любови на холивудския артист Джони Деп свидетелстваха в негова отбрана в границите на неговото правосъдно дело против английския таблоид "Сън " за клюка, съобщи Асошиейтед прес.

Актрисите Ванеса Паради и Уинона Радър дадоха показания, че звездата от "Карибски пирати " не е "бияч на съпруги ", както се твърди в обява на вестника от месец април 2018 година.

В материала бяха оповестени изказвания на някогашната брачна половинка на артиста, Амбър Хърд, която подаде молба за бракоразвод поради обвинявания в домашно принуждение и издаване на ограничаваща заповед против 56-годишния Деп. Те бяха изрично отхвърлени от холивудския екранен воин.

Джони Деп потвърди, че е бил жертва на тормоз от страна на Амбър Хърд >>>

 Джони Деп Амбър Хърд Getty

По време на отдалечено извършено чуване юристите на Деп акцентираха, че свидетелствата на Паради и Райдър би трябвало да бъдат включени като доказателства в поддръжка на желае му за клюка против издателите на таблоида.

"С Джони бяхме сътрудници в продължение на 14 години, през които отгледахме нашите две деца. През цялото това време той се прояви като грижлив, доблестен, великодушен и благ татко ", съобщи Паради, като посочи, че той при никакви условия не е прибягвал до принуждение.

Кой кого е наранил? Джони Деп съди Амбър Хърд за 50 млн. $ поради „ комплицирана машинация “ >>>

Адвокатите на Деп настояха да бъде включено свидетелството и на актрисата Уинона Райдър , с която той поддържаше връзка през 90-те години, съгласно което изказванията на Хърд са неуместни, защото Деп в никакъв случай не се е държал жестоко по време на връзката им.

Разглеждането на делото ще продължи през месец юли.
Доза съблазън - Джони Деп! 11 фотоси  Доза съблазън - Джони Деп!  Доза съблазън - Джони Деп!  Доза съблазън - Джони Деп!  Доза съблазън - Джони Деп!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР