Чаровната Евелина Кикерезова от няколко седмицисе изявява в предаването Денят

...
Чаровната Евелина Кикерезова от няколко седмицисе изявява в предаването Денят
Коментари Харесай

Това Не Трябваше Да Се Разбира! Изплува Миналото На Тв Водещата Ева Кикерезова! Всичко Е Ясно, Красавицата Е Била

Чаровната Евелина Кикерезова от няколко седмицисе изявява в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ като партньорка на титуляря, а присъединяване й там незабавно бе видяно от публиката. Красавицата към този момент е събрала непрекъсната публика от почитатели – отбелязва изданието.

Въпреки че е много млада, Ева Кикерезова има към този момент съвсем 20 години стаж в публицистиката. Кариерата й стартира още като ученичка, когато дебютира като кореспондент в спортния ежедневник „ Меридиан мач “. Всъщност детската фантазия на Ева била да стане стюардеса, с цел да лети всеки ден до всякакви екзотични кътчета на земното кълбо.

С публицистиката не й се получават нещата от първия път.
„ Не ме одобриха незабавно, когато аплайвах в Софийския университет – тогава напорът бе голям, за едно място имаше над 100 претенденти. Добре, че сътрудниците от „ Меридиан мач “ ме поддържаха и увериха, че ставам за публицист. Помня, че след първите ми две спортни публикации, баща се гордееше с мен и разнасяше вестника из целия квартал “ – споделя Ева Кикерезова.

Днес Ева е майка на две прелестни деца – Ники и Ели. Старае се да поддържа съвършена форма, тъй като с изключение на с публицистика, се занимава и с мода като модел.
Tags: Това не трябваше да се схваща! Изплува предишното на ТВ водещата Ева Кикерезова!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР