Чарлз Хоскинсън, един от съоснователите на Cardano, изрази позитивната си

...
Чарлз Хоскинсън, един от съоснователите на Cardano, изрази позитивната си
Коментари Харесай

Cardano: 2024 ще е решаваща година за ADA според един от основателите

Чарлз Хоскинсън, един от съоснователите на Cardano, изрази позитивната си прогноза за 2024 година, предвиждайки забележителен напредък на екосистемата на ADA.

В събота Хоскинсън акцентира отличителния и обещаващ темперамент на актуалната година, като акцентира, че 2024 година се чака да бъде решителен интервал за блокчейна на Cardano.

Той отрази достиженията на плана през 2023 година, акцентирайки осъществения забележителен прогрес и подхванатите стратегически начинания. Според него същинският подтик за годината занапред стартира.

Хоскинсън особено акцентира продължаващия преход към “ “. Тази фаза, наречена на името на авторитетния френски публицист и мъдрец, бележи последния стадий от пътната карта за развиване на Cardano , следвайки етапа на мащабиране на Basho.

В епохата на Волтер притежателите на ADA ще играят дейна роля в оформянето на бъдещите процеси на взимане на решения в блокчейна.

Хоскинсън очерта главните опорни точки на тази ера, като акцентира на демократичното единодушие, системите за ръководство на веригата като DS (Decentralized Software Development) и Конституционния комитет.

Вторият съставен елемент се концентрира върху институции като Фондация Cardano, рационализиращи сложността на блокчейна , които би трябвало да бъдат одобрени от общността посредством демократично единодушие до края на годината.

Третият фактор е концентриран върху конституционното посланичество, гарантиращо главните права на потребителите, като се концентрира върху правила като дефлационна парична политика и всеобхватна отчетност.

Хоскинсън показа и прозрения от неотдавна оповестения отчет за крипто разработчиците Electric Capital 2023, в който се акцентират позитивните трендове в развиването на Cardano. Въпреки съмненията на пазара, отчетът показва продуктивността на мрежата, като многочислените разработчици и складове способстват за растежа на блокчейна.

Макар че Хоскинсън не беше изцяло склонен с всички числа в отчета, той изрази оптимизъм, заявявайки:

Обръщайки внимание на бъдещите провокации и благоприятни условия, Хоскинсън разиска тематики, вариращи от ръководството на основни принадлежности до ролята на институциите в стимулирането на растежа на екосистемата. Той призна значимостта на непрекъснатите полемики, диспути и усъвършенствания в общността, с цел да се подсигурява устойчивият триумф на Cardano.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР