Колин Рууни даде на феновете да надникнат в нейното безупречно

...
Колин Рууни даде на феновете да надникнат в нейното безупречно
Коментари Харесай

Колийн Рууни споделя бърз поглед в огромно имение в Чешър за £20 милиона след професионално почистване

Колин Рууни даде на почитателите да надникнат в нейното безупречно имение в Чешър за £20 милиона, до момента в който снима професионалното разчистване на килимите си.

Съпругата на футболиста Уейн, 38, отиде на страницата си в Instagram, с цел да показа видео на компанията за разчистване на килими Hyper Cleaning, която изцяло трансформира дома й. Звездата има типичен сиви килими в дома си и професионалните чистачи са се погрижили да ги създадат още веднъж свежи и нови.

Докато снимаха по какъв начин личният състав употребява почистващата машина в дома й, феновете можеха да видят нейните декоративни усети във всяка стая. Персоналът остави диагонални линии на килима като модел, когато завършваше почистването си. Тя сподели една просторна спалня, която следва напълно бяла тематика, в това число бели стени, бяло легло и бяло нощно шкафче.

Нейното вито стълбище имаше сребристо-сиви релси, с цел да подхожда на останалата част от тематиката на къщата. Звездата приключи видеото, като сподели филтрираната вода, излиз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР