Чарли беше видяна за последно от дядо си в 5:30

...
Чарли беше видяна за последно от дядо си в 5:30
Коментари Харесай

Пибул стоя 2 дни с изчезнало момиченце и го спаси

Чарли беше забелязана за последно от дядо си в 5:30 сутринта сутринта в техния дом на Lebanon Junction в провинция Кентъки, дремеща умерено в нощната си легълце на Замръзналото кралство, до момента в който той тръгваше за работа.
Чарли има психологичен дисбаланс и е невербална, което прави цялата обстановка още по-напрегната и рискова.

Бет Кембъл се събудила една заран в 10 сутринта и видяла, че предният вход на къщата е изцяло отворен и двегодишната й внучка я няма. Пени, фамилният питбул, също липсваше, написа theirfo.com
външна реклама


Пожарната работа в Югоизточен Булит стартира търсене, дружно със следови сътрудници, пожарникари и даже кучета. Над 100 индивида, експерти и доброволци, търсеха Чарли и поставяха банери, че е изчезнала.



Ситуацията стана изключително тревожна, когато изминаха 36 часа и още нямаше диря нито от Чарли, нито от Пени. Уейн Браун се молеше в дома си Чарли да бъде открита, когато видя придвижване пред един от прозорците си.
Скоро разбра, че е малко момиченце с руса коса и тя се доближава до верандата му. Уейн попита дали се споделя Чарли, само че тя не можа да отговори. Вместо това детето показало домашното куче на Уейн и го нарекла „кученце“.


Тя беше с пижама на Замръзналото кралство, и той я разпозна от описанието й в плакатите. Тя беше мръсна, косата  й беше оплетена с листа и имаше кърлежи по тялото. Уейн незабавно се обади на власите.



Междувременно, Пени беше намерила пътя си назад към дома на Бет – единствено няколко минути преди Чарли да отиде при Уейн. Бет счита, че Пени евентуално е останала до Бет, като я е защитила и пазила в сигурност от самото начало, до момента в който тя е била на открито. Вероятно Пени не е желала да напусне Бет и това героично деяние може просто да е избавило живота на Чарли.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР