кадри Нова телевизияШоу като финала на Като две капки вода

...
кадри Нова телевизияШоу като финала на Като две капки вода
Коментари Харесай

Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия

Шоу като финала на „ Като две капки вода ” в „ Арена София ” не е правено освен в България, само че и в света, това съобщи Магърдич Халваджиян в утринния блок на Нова телевизия.

„ Най-големите ми терзания бяха, че от телевизионно шоу ще се трансформира в концерт. Но на 15-ата минута към този момент бях спокоен, като видях по какъв начин се получава ”, изясни продуцентът.


`); break case width
„ Господ беше с нас. Но Господ не оказва помощ на тези, които седят у дома и единствено мрънкат ”, по този начин гледат на триумфа на „ Капките ” Маги и Кико, които приказваха дружно в изявлението с Марина Цекова. Те прибавиха, че всичко е проработило поради изключителния екип на предаването, само че и за цялостната честност като принцип на продукцията.

По тази тематика Маги Халваджиян безусловно изригна с жарък коментар:

„ За страдание медиите и политиците, само че най-много медиите у нас, набиват мантрата, че в България нещо не може да работи почтено. Затова всички имат вяра, че в случай че нещо работи сполучливо, би трябвало да е нагласено. ”

Продуцентът съобщи, че това мислене на хората го кара още по-упорито да потвърждава, че в България може да има и почтени телевизионни излъчвания.



Маги и Кико разкриха, че сега снимат непрекъснато новото предаване „ Скрита идентичност ”, което скоро потегля на екран.

„ Ние сме такива, радваме се един ден и почваме идващото ”, разясниха те.

Маги Халваджиян сподели също, че работи с най-близките си хора, тъй като може да бъде най-взискателен към тях. „ Те нямат право да ме предадат ”, акцентира той.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР