Challenger Citta di Como, първи квалификационен кръгАдриан Андреев – Габриеле

...
Challenger Citta di Como, първи квалификационен кръгАдриан Андреев – Габриеле
Коментари Харесай

Андреев с категоричен успех в квалификациите в Комо


Challenger Citta di Como, първи квалификационен кръг

Адриан Андреев – Габриеле Пираино 6-0, 6-3

Адриан Андреев се класира за втория кръг от квалификациите на Чалънджър шампионата в Комо след безапелационна победа над международния №622 Габриеле Пираино. Българинът изостана с пробив във втория сет, само че все пак не остави подозрение в превъзходството си и стигна до триумфа след 81 минути игра.

Негов конкурент в борбата за място в главната скица ще бъде 385-ият в ранглистата Кени де Шепер.

И трите аса в мача бяха дело на Андреев, който също така позволи единствено една двойна неточност против седем за Пираино. Третата ни ракета завоюва 77% от точките си на първи сервис (20/26) и оползотвори пет от 11-те си шанса за пробив (45%), до момента в който Пираино осъществя единствения брейкпойнт, до който съумя да доближи.

В първия сет Пираино оказа по-сериозна опозиция само във втория и четвъртия гейм, само че това не попречи на Андреев да осъществя пробив и в двата случая. Българинът даде единствено две точки на собствен сервис през първата част, която приключи с брейк на нула за 6-0.

В началото на втория сет италианецът сътвори много повече проблеми на първата ни ракета и даже съумя да пробие, правейки резултата 3-2 в своя изгода. Това обаче бе последният положителен миг за него в днешния дуел. Андреев последователно си върна самодейността и на два пъти проби сервиса на своя конкурент, оформяйки крайното 6-0, 6-3.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР