Чалга война избухна на Балканите! Замесените страни са Сърбия и България,

...
Чалга война избухна на Балканите!
Замесените страни са Сърбия и България,
Коментари Харесай

ГОЛЯМ СКАНДАЛ: Йелена Карлеуша запали чалга война между Сърбия и България

Чалга война избухна на Балканите!



Замесените страни са Сърбия и България, а огънят бе открит от Белград. Тамошната звезда Йелена Карлеуша написа просторно писмо, в което ругае и наскърбява нашата музика, наричайки чалга песните и изпълнителите ни с грозни прилагателни.

След 11 година безмълвие Карлеуша изненадващо пусна нов музикален албум с видео към него, което ядоса и разочарова почитателите й, които години тръпнеха в очакване за нейното творчество. Сръбската звезда избра да промотира дълго чаканото си изкуство с хейт и рецензия към България.

" Цялата идея на албума има за цел да развие границите на балканската музика и шоубизнес. На Балканите, изключително в Сърбия, през последните години има шокиращо нарастване на отпадък в музиката, наводняване от български нелепости! Евтини дилетанти в рокли за 3 динара и музикална продукция от Таджикистан... ", с това Карлеуша разказа България и взриви попфолк средите. Освен за евтина Йелена намира БГ музиката за нещо срамно, което никой не би трябвало да слуша: " Сърбия и Балканите би трябвало да вървят напред и българският турбобоклук да не бъде нещо, което всеки слуша, с изключение на скрито сред 4-те стени на стаята си ".
 Карлеуша с Азис Карлеуша с Азис


Първата чалга дива, която отбрани родната сцена, бе Андреа : " Смятате ли, че е обикновено сръбска певица да наскърбява български реализатор и нашето творчество? Когато се крадяха мои кавъри от всички страни от някогашна Югославия, аз не наскърбих никого. " И това даже не е първият конфликт сред Андреа и Йелена. През 2016 година Карлеуша изкопира напълно фотосесия на Андреа, от метода на обличане, през позата до косата съвсем като на колежката й. За случая ни подсети самата Андреа, като написа: " Да не приказваме по какъв начин същата госпожа се въодушевява от български реализатори ".
 Андреа незабавно скочи да отбрани родното Андреа незабавно скочи да отбрани родното " Който желае да живее в предишното, да има селски настройки и да слуша на ниска цена турбофолк, нямам нищо срещу... ", написа предизвикателната изпълнителка


Карлеуша има дълъг репертоар от кавги, като най-сериозният до момента е с колежката й Цеца. Враждата сред певиците тече от години и двете непрекъснато се съдят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР