Чакаме да видим как ще протекат преговорите. Време е да

...
Чакаме да видим как ще протекат преговорите. Време е да
Коментари Харесай

Станислав Балабанов каза от какво се срамува малко

Чакаме да забележим по какъв начин ще протекат договарянията. Време е да спрем с нелепостите кой е мафия. Малко се срамя какво се случи през вчерашния ден с ръководителя на КЕВР. Още при избирането му, ние излязохме и казвахме, че не е определен законно. Така не може да се ръководи. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народно събрание Станислав Балабанов от Има Такъв Народ, съобщи кореспондент на novini.bg

Трябва да се спре с едноличното ръководство и превръщането на Министерски съвет в гумен щемпел, в случай че това продължи - то няма по какъв начин да се случи да има кабинет, счита още той.

В момента всяка една казана дума може да взриви обстановката, по тази причина ние ще проявим самообладание. Всички сме български жители и по тази причина резервираме естествен звук, значимо е да се свърши една работа, в случай че не - отиваме на избори, безапелационен бе той.

По думите му в случай че има разсъдък и не се постановат съответни имена - могат да водят едни позитивни диалози. " Ние боязън от избори нямаме ", съобщи Балабанов.
Що се отнася до издигането на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ, той съобщи, че са безусловно поредни в позицията си що се отнася до антикорупционния закон.

Нашата позиция е, че когато не сме удовлетворени - излизаме и го споделяме и то с обстоятелства, безапелационен бе депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР