Чак от 12-ия опит Вердер (Бремен) успя да стигне до

...
Чак от 12-ия опит Вердер (Бремен) успя да стигне до
Коментари Харесай

Макс Крузе отприщи головия си гняв

Чак от 12-ия опит Вердер (Бремен) съумя да стигне до успеха през този сезон в Бундеслигата. С три гола и една асистенция на Макс Крузе тимът от Северна Германия разгроми гостуващия Хановер 96 с 4:0 и сподели, че има сили да превъзмогне рецесията. Другият ослепителен състезател под проливния дъжд на " Везерщадион " беше Фин Бартелс с едно попадение и две голови подавания.

Вердер зарадва изтормозените си последователи с атрактивна игра и майсторски отигравания, довели до головия проливен дъжд в мрежата на новаците. Хановер съумя да удържи равенството чак до 39-ата минута, когато обаче отбраната в бяло се оказа безпомощна след ювелитно подаване на Крузе към Фин Бартелс за 1:0.

През второто полувреме някогашният национал на Германия небрежно реши всичко с два гола в границите на четири минути, а в 78-ата минута приключи нова отлична акция за 4:0.
Kruse control #SVWH96 4-0 pic.twitter.com/CFSteL3ZsT
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) November 19, 2017

Отскоро Вердер има нов треньор в лицето на Флориан Коофелт, който би трябвало да измъкне отбора си от дъното. Кьолн, Фрайбург и Хамбургер ШФ се обрисуват като съществени противници на тима от Бремен.

Хановер пък стартира мощно, само че последователно понижи темпото и в този момент е на осма позиция.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 12 кръг, неделя 19 ноември  Вердер (Бремен) 4:0краен резулат  Хановер 96
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР