Cardano, подобно на по-голямата част от пазара на криптовалути, показа

...
Cardano, подобно на по-голямата част от пазара на криптовалути, показа
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Cardano – скок до $8 на хоризонта?

Cardano, сходно на по-голямата част от пазара на криптовалути, сподели позитивни ценови резултати през миналата седмица.

Въпреки че токенът ADA се сблъска с провокации при възпроизвеждането на декемврийския си триумф през януари, последните трендове допускат удобна смяна за алткойна.

Известен крипто анализатор неотдавна показа оптимистична позиция за последните ценови придвижвания на Cardano, като предвижда бича траектория за криптовалутата.

Правейки паралели с ценовите модели на токена през последния бичи цикъл, анализаторът Али Мартинез допусна, че в случай че историческите трендове се повторят, Cardano може да последва сходно ценово деяние, каквото се наблюдаваше в края на 2020 година Въз основа на този разбор се чака ADA да остане в консолидационен диапазон до началото на второто тримесечие на 2024 година

Мартинез счита, че в случай че Cardano имитира ценовото си държание от края на 2020 година, етапа на консолидация до април 2024 година може да сложи началото на идващото бичо рали.

Подчертавайки, че актуалната консолидация е предвестител на идващия прогресивен растеж на Cardano, анализаторът отбелязва сходен интервал на безучастие през ноември 2020 година, преди цената на ADA да се изстреля до сегашния си исторически връх от над $3.

Анализирайки графиката, прогнозата показва капацитета на ADA да доближи нов исторически връх след интервала на консолидация през април 2024 година Мартинез дефинира ценова цел от почти $8 за криптовалутата, което съставлява доста 1,400% рали от актуалната ценова точка.

Интересното е, че анализаторът чака реализирането на тази бича прогноза за цената на Cardano до началото на 2025 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР