Cadillac разпространи първите официални данни, снимки и видео на изцяло новия

...
Cadillac разпространи първите официални
данни, снимки и видео на изцяло новия
Коментари Харесай

Електрическият Cadillac LYRIQ идва догодина

Cadillac популяризира първите официални данни, фотоси и видео на напълно новия си и 100% електрически модел LYRIQ. Първи поръчки за покупката на електрическия автомобил ще започнат да се одобряват от американската компания през септември тази година, пазарното му лансиране е планувано да се случи през първата половина на 2022 година.

Cadillac LYRIQ е създаден въз основата на батерийната платформа Ultium на GM, като конкретно ще разполага с акумулаторен блок с потенциал от 100 kWh, задвижване на задните колела и мощ и въртящ момент от надлежно 340 конски сили и 440 Нм. От марката анонсират, че очакваният свободен пробег е над 300 благи или 480 километра, а колата разполага с инсталация за бързо зареждане (до 190 kW), което разрешава генерирането на допълнителни 120 километра пробег за само 10 минути.



В оборудването на Cadillac LYRIQ ще могат да бъдат включени редица високотехнологични системи и решения, в това число системата за автономно управление Super Cruise, 33-инчово дигитално табло, ново потомство система за намаляване на шума в купето Active Noise Cancellation, първокласна аудиосистема на AKG и други.

С съществени габарити дължина 4996 мм, ширина 1977 мм и височина 1623 мм, LYRIQ се чака да бъде пуснат в произвеждане през първата четвърт на идната година, като базовата му цена е избрана на 59 990 щатски $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР