Cadillac представи шоу автомобила CELESTIQ - една изцяло електрическа визия

...
Cadillac представи шоу автомобила CELESTIQ - една изцяло електрическа визия
Коментари Харесай

CADILLAC разкри бъдещия си електрически флагман – CELESTIQ - видео

Cadillac показа шоу автомобила CELESTIQ - една напълно електрическа визия на предстоящ флагмански седан на марката. Настроени да водят електрическото бъдеще на Cadillac и въодушевени от 120-годишното завещание на марката, дизайнерските и инженерните екипи се потопиха майсторски в персонализирането, което определяше ранните седани на Cadillac, като поръчковите V-16 рейсове от предвоенната епоха и издигнатият през 1957 година Eldorado Brougham.

CELESTIQ е кулминационната точка на това завещание, оживено с новаторски индустриални способи и нови технологии. Автомобилът демонстрира някои от материалите, новаторските технологии и огромното внимание към детайла, впрегнати да изразят визията на Cadillac за бъдещето.



Акцентите включват пет усъвършенствани LED интерактивни екрана с висока разграничителна дарба, в това число модернизиран LED екран с 55-инчов диагонал, дружно с предстоящите новости в промишлеността като Smart Glass Roof с променлива пропускливост и Ultra Cruise, идната еволюция за самостоятелност на General Motors - технология за подкрепяне на лидера, която Cadillac възнамерява да предложи на CELESTIQ.

Интелигентният стъклен покрив разполага с технологията Suspended Particle Device, която разрешава четири зони на изменчиво осветяване, което разрешава на пасажерите да настроят тънко своето преживяване в кабината за изцяло персонализиран комфорт и видимост.

Освен това, усъвършенстваният LED екран с 55-инчов диагонал вкарва екран за пасажерите с електронни цифрови щори, дейна технология за дискретност, която е проектирана да разреши на пасажерите да се любуват на видео наличие, като в същото време го блокира от изгледа на лидера.

Въпреки че са визуализирани на изложбения автомобил, тези технологии и други ще създадат CELESTIQ най-модерното транспортно средство, създавано в миналото от Cadillac. Пускането на индустриалната версия на CELESTIQ ще бъде оповестена на по-късна дата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР