Cadillac обяви, че пилотната серия на изцяло новото и 100% електрическо

...
Cadillac обяви, че пилотната серия на изцяло
новото и 100% електрическо
Коментари Харесай

Cadillac разпродаде пилотната серия на електромобила LYRIQ за малко над 10 минути

Cadillac разгласи, че пилотната серия на изцяло новото и 100% електрическо пазарно предложение на марката- SUV модела LYRIQ, е била разпродадена за малко повече от 10 минути. Според неофициална информация, в нея са били включени 1500 представителя на електромобила, който действително ще бъде лансиран на пазара чак през лятото на следващата година.

"Първоначалната реакция към LYRIQ беше изключителна ", разясняват от американската марка. "От представянето на изложбената разработка през предходната година, повече от 200 000 човека показаха своя интерес за допълнителна информация за автомобила и към нашето електрическо бъдеще ".

"Започването на приемането на резервации за Debut Edition 2023 представлява единствено началото на пътешествието на Cadillac към това да се превърне във водеща в промишлеността изцяло електрическа марка ", разяснява Рори Харли, вицепрезидент на Cadillac.

Cadillac LYRIQ е създаден въз основата на батерийната платформа Ultium на GM, като конкретно ще разполага с акумулаторен блок с потенциал от 100 kWh, задвижване на задните колела и мощ и въртящ момент от надлежно 340 конски сили и 440 Нм. От марката анонсират, че очакваният свободен пробег е над 300 благи или 480 километра, а колата разполага с инсталация за бързо зареждане (до 190 kW), което разрешава генерирането на допълнителни 120 километра пробег за само 10 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР