БЗНС настоява българските власти, в лицето на служебния кабинет на

...
БЗНС настоява българските власти, в лицето на служебния кабинет на
Коментари Харесай

БЗНС: Кой член от Наказателния кодекс на Руската федерация е нарушил Христо Грозев

БЗНС упорства българските управляващи, в лицето на служебния кабинет на Гълъб Донев,  неотложно да реагират на  известието, че българският публицист Христо Грозев, кореспондент към уеб страницата Белингкат, е разгласен за търсене от Руската федерация. В пълномощията на Министерството на външните работи на България е да стачкува против дейностите на диктаторския режим на Путин. 
Настояваме за изясненост пред обществото кой член от Наказателния кодекс на Руската федерация е нарушил проверяващият публицист и какви са хипотетичните нарушавания. В това търсене прозира  политическа вендета против неуместни на режима в Русия журналисти 
Настояваме също по този начин българската прокуратура да изнесе неотложно настояща информация, касаеща развиването на всички следствия по разкритията  на Христо Грозев и екипа му за дейностите на сътрудници на ГРУ на българска територия, както и опита за ликвидиране на предприемача Емилиян Гебрев през 2015 година.БЗНС смята, че българските  управляващи дължат навременна и безапелационна реакция в отбрана на всеки българин, който грози заплаха!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР