Бюджетът на държавата е ограбен с поне 16 милиарда лева

...
Бюджетът на държавата е ограбен с поне 16 милиарда лева
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Бюджетът на държавата е ограбен с поне 16 милиарда лева за една година!

„ Бюджетът на страната е ограбен с най-малко 16 милиарда лв. за една година! “

Това написа в собствен коментар в обществената мрежа Фейсбук за положението на финансите на България анализаторът Стефан Гамизов . Той акцентира, че доста от жителите очевидно не помнят, че това, което виждаме, към този момент се е случвало.

Според него лъжите по какъв начин пари в страната има , а другарите са ги изкарали към този момент, не са нещо ново. 

„ Така стартира Жан Виденов-ата покруса с банките. Знам, какъв брой се нервират някои хора на истината, само че обстоятелствата са явни. Тогава по Жан Виденов, Българска народна банка “наливаше ” пари в някакви комунистически банки, а те ги крадяха “ , написа още Стефан Гамизов.

Той е безапелационен, че пари няма. Освен това в случай че се прибавело към всичко това и корупцията от предишните интервали, хората би трябвало да се замислят в каква бездна може да падне страната и то посред война в Европа и международна икономическа рецесия .  

„ Лично аз си мисля да отворя някой онлайн учебник по горско стопанство, с цел да проуча, кой дървесен тип е с най-хубави качества за правене на овчарска сопа, че най-малко да съм квалифициран за идните събития “ , разяснява още анализаторът. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР