Бюджетът е приет и ще бъде внесен днес в Народното

...
Бюджетът е приет и ще бъде внесен днес в Народното
Коментари Харесай

Въпреки напрежението: Кабинетът прие бюджета

Бюджетът е признат и ще бъде импортиран през днешния ден в Народното събрание. Това сподели пред публицисти в Министерския съвет министърът на електронното ръководство Божидар Божанов след днешното съвещание на кабинета.
Имаше разисквания по съответни текстове, уточни още министър Божанов за актуализацията на бюджета, който следва да влезе за разглеждане в Народното събрание.
Министърът разяснява и напускането на съвещанието на трима от министри от партия „ ИТН “, като сподели в отговор на въпрос, че скандал не е имало.
Любомир Каримански от партията на Слави Трифонов стимулира напускането на министрите с това, че нищо тяхно не е било утвърдено. „ Сигналът е, че първо на съдружно равнище би трябвало да бъдат решени нещата и тогава да бъдат вкарвани в обособените ведомства”, уточни той.
Коментар пристигна и от Христо Проданов от Българска социалистическа партия: „ Те споделиха, че отиват да обсъдят това, което се предлага като актуализация на бюджета, в тяхната партия. Посочиха, че имат някакви забележки. Не са коментирали конкретно”, посочи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР