Бюджет в размер на 175 милиона долара – толкова е

...
Бюджет в размер на 175 милиона долара – толкова е
Коментари Харесай

Netflix преброи $175 милиона за Ирландецът - slava.bg

Бюджет в размер на 175 милиона $ – толкоз е заделил стрийминг колосът Netflix за основаването на последния филм на Мартин Скорсезе – „ Ирландецът “.

Цифрата – впечатляващата сама по себе си, е рекордно висока за заглавие, което не е замислено като блокбастър в киносалона, написа Монитор.

Вместо това то се излъчва в защити кина оттатък Океана, а от през днешния ден потегля и необятното му разпространяване в стрийминг платформата. Бюджетът (който не включва маркетинговите разходи) надвишава този на „ Спайдърмен: Далеч от вкъщи “, който е с обезпечен касов триумф в боксофиса, както и на други сходни заглавия като „ Играч първи, подготви се “, „ Алита: Боен ангел “ и „ Годзила: Кралят на чудовищата “.

Според осведомени в средите, точно големите разноски към заглавието са повода Скорсезе да избра планът му да бъде продуциран от Netflix, поради че множеството компании нямат практиката да финансират с толкоз огромни суми гангстерски филми. Най-скъпото перо пък сигурно се крие в технологията за „ подмладяване “ и „ състаряване “ на героите в „ Ирландецът “. „ Отне доста работа. Аз съм удовлетворен, тъй като по този начин току-виж филмовата ми кариера се удължила с 30 години “, пошегува се в свое изявление наскоро Робърт де Ниро, който се разписва в една от основните функции във кино лентата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР