„Бях възхитен от първите стъпки на първото служебно правителство тази

...
„Бях възхитен от първите стъпки на първото служебно правителство тази
Коментари Харесай

Николай Събев, ПП: 30 години българската държава е игнорирала развитието на транспортния бранш

„ Бях очарован от първите стъпки на първото служебно държавно управление тази година, което избра президентът Радев. Видях по какъв начин работят и в техните дейности разпознах битката за правдивост и пътя, който желаят да изминат и начертаят. За мен беше наслаждение да им кажа, че съм с тях и желая да ги поддържа, че това, което вършат е доста значимо да България. “, изясни той за работата на Кирил Петков и Асен Василев.

Събев не се дефинира нито като ляв, нито като десен, а като майстор.

Ако влезе в политиката, той не се тормози какво ще се случи с неговия бизнес, тъй като би работил в интерес на целия отрасъл. „ За да бъде самостоятелна и устойчива моята компания, в никакъв случай не позволих да бъде употребена за политически цели. Може да се оправи без мен – с наслада го споделям “, уточни той.

Няма офшорна компания – не му би трябвало. „ Обичам си страната, държа компанията ми да е българска и да развява българския байрак, да бъде сериозен поданик на България. И това е реалност “, изясни Николай Събев.

От думите му стана ясно, че „ Продължаваме промяната “ има стратегия. Що се отнася до превоза те са безусловно подготвени.

„ С най-голямо наслаждение ще подпиша контракта за честност. Това е моето верую “, приключи кандидат-депутатът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР