Бягството на двама затворници от Централния софийския затвор е изключително

...
Бягството на двама затворници от Централния софийския затвор е изключително
Коментари Харесай

Младен Маринов: Гражданите да избягват всякакъв физически контакт с избягалите затворници

Бягството на двама пандизчии от Централния софийския затвор е извънредно стеснителен случай. Важно е хората да бъдат деликатни и при най-малкото подозрение за съвпадане на лица, да алармират неотложно в полицията, като заобикалят всевъзможен физически контакт с тях. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов в Добрич, където показа новия шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Добрич – Никола Панчев.

За страдание, все още нямаме съответни резултати, само че значимо е хората да бъдат деликатни, добави той.

„ Министерство на вътрешните работи е взело всички ограничения след сигнала за бягството им. Полицията работи по случая “.

Никола Панчев е бил шеф на Охранителна полиция във Варна до момента. Той е назначен там през април 2015 година. Панчев застава на мястото на Николай Спасов, който бе отпред на полицията в Добрич от юни 2016 година. Тогава той също пристигна от дирекцията във Варна.

„ Представих го на състава и го оставям да си прави служебните отговорности, защото дирекцията е важна” – сподели още Маринов. От думите му стана ясно, че досегашният шеф се е справял добре с работата си. Смяната се постанова, тъй като той се реалокира в София, по персонални претекстове, свързани с жилищни благоприятни условия.

„ Моята оценка е, че той стабилизира дирекцията и сега тя работи добре “, съобщи още Маринов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР