Бурята Флорънс продължава да излива монументални количества дъжд, въпреки че

...
Бурята Флорънс продължава да излива монументални количества дъжд, въпреки че
Коментари Харесай

Силата на бурята Флорънс намалява, силни дъждове в Северна Каролина

Бурята Флорънс продължава да " излива монументални количества дъжд ", макар че силата й е намаляла, съобщи губернаторът на щата Северна Каролина Рой Купър, представен от Франс прес. Този югоизточен американски щат е най-засегнатият от Флорънс, чиято мощ спадна от вихър до тропическа стихия.

" Много хора, които си мислят, че бурята ги е подминала, още не са били подложени на опасността й ", сподели Купър и акцентира, че реките навътре в щата скоро ще прелеят поради наводненията. Той заяви за пет доказани смъртни случая поради бурята и още няколко, които се ревизират.

Ураганът Флорънс доближи крайбрежието на Съединени американски щати тази през вчерашния ден сутринта с ветрове със скорост 150 км/час. Оттогава скоростта на ветровете спадна до 75 км/час, само че в някои региони на Северна Каролина не престават да валят проливни дъждове.
 Бурята Флорънс БГНЕС
" Знайте, че водните нива се повишават на всички места, даже тук-там, където нормално не стават наводнения ", предизвести губернаторът.-->

" Не се прибирайте вкъщи до момента в който бурята не премине и не бъде обявено, че е безвредно ", сподели Рой Купър на жителите, които бяха евакуирани през последните дни.
Спасителните интервенции не престават, само че са затруднени от непроходими пътища, добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР