Бургаската прима Кичка Бодурова хич не е доволна от имитацията,

...
Бургаската прима Кичка Бодурова хич не е доволна от имитацията,
Коментари Харесай

Кичка бясна на Капките: Пародия, жалки сте!

Бургаската прима Кичка Бодурова никак не е удовлетворена от имитацията, спретната й в предаването " Като две капки вода " от артиста Христо Гърбов. Звездният комедиант извърши един от шлагерите в репертоара й " Пея за всички другари ", а карикатурният му облик вбеси изпълнителката.

Ето по какъв начин изригна Кица (по Здравко от " Ритон " ) по адрес на предаването:

Разбрах за опита за реплика на моя облик. Доколкото си припомням това предаване заслужаваше името си - “Като 2 капки вода ”, тъй като имаше положителни попадения на ИМИТАЦИИ. Но очевидно, че гениите са се изчерпали и в този момент би трябвало да прибавят една думичка към името си- Пародия.



Аз се гордея с моя живот и кариера, с любовта на хиляди, с моето семейство. И гледайки тази “пародия ”, аз доста се забавлявах. Но виждах тези, които участваха с букетчетата си като мравчици към микрофона, който не се ползваше сполучливо, без да мислят, че в действителност унижават себе си. Никой не може да изтрие нищо от това, което съм направила, нито премиите които съм донесла за България, нито може да понижи банковите ми сметки. Аз обичам Родината си, ще бъда вярна до дъно на моите почитатели и за тях издавам нов албум, 30ти подред, който ще показва на 1 юли в летен спектакъл Варна и на 17 юли в летен спектакъл Бургас. Мисля, че на никого не преча с тези 2 концерта. /само 2, тъй като бях упрекната, че пристигам да взимам хляба на другите/

Оооо, девойки, …. И на следващия ден по- добродушно - в случай че танцувате на масата, бъдете сигурни, че чашите няма да се извърнат! Аз въображаемо ще бъда с вас!

И ето песента, която даде заглавието на новия ми албум - " Надежда и горест ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР