Бургас. За втора година ще се проведе викторина по английски

...
Бургас. За втора година ще се проведе викторина по английски
Коментари Харесай

Бургас: За втора година в града ще се проведе викторина по английски език за учениците от първи клас

Бургас. За втора година ще се организира викторина по британски език за учениците от първи клас в Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Състезанието е част от програмата за ранно чуждоезиково образование по британски език на Община Бургас, която се вкара преди три години в бургаските учебни заведения. Викторината ще бъде извършена в Културен център „ Морско казино “ на следващия ден, 11 април от 15.30 часа.
В нея ще вземат присъединяване 7 тима, с по 4-ма възпитаници във всеки, от бургаските образователни заведения „ Васил Левски “-кв. Горно Езерово, „ Петко Росен “, „ Константин Петканов “, „ Пейо Яворов “, „ Константин Преславски “, „ Княз Борис І “, „ Христо Ботев “-кв. Сарафово.
Децата ще покажат усвоените умения за говорене и слушане на британски език посредством доста игри, песни и танци. Викторината ще се организира в 5 кръга, като във всеки кръг би трябвало да изпълнят поставената игрова задача, а в последния да показват авансово квалифицирано артистично осъществяване.
Акцентът в игрите е работа със тон и писмен знак, което е една от главните образователни цели, заложени в образованието в първи клас, а точно учениците да се срещнат с британските букви и техните звукове.
Организатори на събитието са Община Бургас и Центърът за поддръжка на личностното развиване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР