Бургас вече е във фаза 3 от ковид пандемията и

...
Бургас вече е във фаза 3 от ковид пандемията и
Коментари Харесай

Търсите ли купон през уикенда, бегом към Бургас!

Бургас към този момент е във фаза 3 от коронавирус пандемията и съгласно признатия проект от Министерството на здравеопазването (МЗ) би трябвало да се наложат редица рестриктивни ограничения. Една от тях е понижаване на работното време на заведенията до 22 часа, което най-силно тормози освен бургаски купонджии, а и бизнесът.

За тях обаче има една добра вест. Новите ограничения ще влязат в действие от 31 януари, понеделник.

Според информация на Флагман.бг преди малко е подписана заповедта на Регионалната здравна ревизия, съгласно която краткотрайните ограничения ще са в действие от 31 януари до 13 февруари.

В Бургас довечера всички нощни заведения и питейни заведения ще отворят обикновено и ще работят до рано сутринта.

В хитовият DOCK 5 в петък ще пее Нели Петкова, а в събота Доника.

В меката на фолк музиката в Бургас – „ Планета “ довечера ще гостуват новата звезда Малката, която бе дуетната половинка на Денис Теофиков, а в събота ще е DJ Ned.

Пиано бар „ Синатра “ довечера ще приветства гостите си първия български сексуален мъжки балет „ Макимус “. В събота са познатите реализатори Северин Георгиев, Деница Драгова, Николай Доков и Бисер Казаков. „ Синатра “ към този момент разгласи на фейсбук страницата си, че няма да се съобрази с наложения вечерен час от 22 часа и ще работи с нормалното си време, при съблюдаване на условията за потенциал.

В изискания „ Модерен спектакъл “ ще има локдаун празненство. В събота ще се състои първото за годината The Underground Sound of Burgas със специфичен посетител Shoto, който е родом от Бургас.

Този уикенд ще работи и пиано бар „ Нептун “, „ Баркод “ и Караоке клуба в Операта, сподели нашата инспекция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР