Бургас. Туристическият комплекс Акве Калиде ще отбележи своя празник с

...
Бургас. Туристическият комплекс Акве Калиде ще отбележи своя празник с
Коментари Харесай

Бургас: С богата програма туристическият комплекс „Акве Калиде“ ще отбележи своя празник

Бургас. Туристическият комплекс " Акве Калиде " ще означи своя празник с богата стратегия от игри и музика на 14 и 15 септември. Това е времето, в което мястото с антична история още веднъж оживява и се трансформира в феодален лагер и сцена на рицарски борби. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
В рамките на празника жителите на Бургас ще се допрян до сантименталното и славно минало на българите. Средновековен шампионат, живи картини от бита на български воини и боляри, детски средновековни игри, уроци по фехтовка и пукотевица с лък, са една част от събитията, които чакат посетителите.
И през двата дни - 14 и 15 септември, майстори от близо и надалеч ще показват в арт работилнички своите ръчно направени творби.
На 14 септември от 20:30 часа в амфитеатъра на Акве Калиде ще се организира впечатляващия театър " Цигулка в киното ". Оркестърът на Държавна опера - Бургас ще извършва онлайн кино музика от най-известните филми в историята на киното. Зрителите ще могат да гледат и вълнуващи фрагменти от обичаните кино ленти. Събитието е с вход свободен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР