Бургас отново има финалист в турнира по водна топка мъже.

...
Бургас отново има финалист в турнира по водна топка мъже.
Коментари Харесай

Ватерполистите на Черноморец играят финал за Купа България

Бургас още веднъж има финалист в шампионата по водна топка мъже. За втора поредна година за трофея ще играе тимът на Черноморец, който оглави класирането в своята група и даже с мач по-малко е неосъществим на върха с 9 т.

За първи път в клубната си история бургаският отбор стигна до дребния край през 2012 година във Варна, когато победи Левски и се окичи с бронза. В миналогодишното издание на шампионата „ Черноморец” отстъпи в столицата с 6:11 в решителния мач против Локомотив НН и завоюва среброто.

До втория край момчетата на старши треньора Петър Йонов стигнаха след три безапелационни победи. Те се постановиха над съгражданите си от Нептун с 14:5, Комодор с 11:8 и Черно море с 10:6. В четвъртата среща от груповата фаза през днешния ден, от 11:00 часа на басейн „ Парк Арена ОЗК”, бургазлии излизат против ЦСКА в протоколен мач, изходът от който е без значение за домакините.

В разногласието за Купата „ Черноморец” съвсем несъмнено ще се изправи против КПС Варна. Варненци са с актив от 6 т., а в последния мач от груповата фаза, който е от 10:00 ч. през днешния ден те играят против опашкаря Тича. Финалният дуел в басейн „ Парк Арена ОЗК “ е през днешния ден, неделя /17 март/, от 17.00 часа. Той ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 3. Срещата за трето и четвърто място е от 15.00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР