BULPROS обяви ново стратегическо партньорство с водещата технологична аутсорсинг организация

...
BULPROS обяви ново стратегическо партньорство с водещата технологична аутсорсинг организация
Коментари Харесай

BULPROS обяви стратегическо партньорство с американска компания

BULPROS разгласи ново стратегическо партньорство с водещата софтуерна аутсорсинг организация N3, която предлагаща услуги за развиване и ръководство на продажби. Американската компания закупи една от компаниите, част от корпоративното портфолио на BULPROS – innotec Marketing, фокусирана върху професионални услуги за продажби.  
 „ Благодарение на новото партньорство с N3, BULPROS уголемява достъпа си до голям брой нови корпоративни клиенти в Съединени американски щати, Азия, Англия и континентална Европа. “, разяснява Ивайло Славов, изпълнителен шеф на BULPROS. „ Партньорството ни се основава на споделени бизнес цели и е отлична основа да докара до напредък и за двете компании. “, показа Джеф Лауе, изпълнителен шеф на N3.  
Сделката е от стратегическо значение, защото уголемява бизнес опциите за BULPROS и N3 посредством взаимно допълващи се бизнес решения към клиентите. innotec Marketing има повече от 20 години опит в областта на професионалните услуги по продажби, с офиси в Германия, България, Полша и Испания и над 200 чиновници. Американската компания дефинира присъединението на innotec Marketing като значима част от бизнес проектите за бързо развиване в Европа, Близкия Изток и Африка (ЕМЕА). N3 развива активност повече от 15 години, като все още има 12 световни офиса и 2000 чиновници по света. Водещи компании като Microsoft, IBM, Cisco, Salesforce, Qlik и Automation Anywhere са част от техните клиенти. Новото партньорство е стъпка към задачата на BULPROS да оказва помощ на фирмите за сполучливата цифровизация на техния бизнес и процеси посредством новаторски услуги и артикули в световен мащаб.  
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР