• Съраунд звук с качество като в кино салон благодарение

...
• Съраунд звук с качество като в кино салон благодарение
Коментари Харесай

Насладете се на богат съраунд звук и ясен диалог с HT-S400 – нов саундбар от Sony с мощен безжичен субуфер

• Съраунд тон с качество като в кино салон с помощта на технологията S-Force PRO Front Surround

• X-Balanced Speaker и Separated Notch Edge технология за по-ясни гласове и разговор

• Дълбок и мощен бас от безжичния субуфер с огромен 160mm високоговорител

Sony показа 2.1-каналния субуфер HT-S400, който може да трансформира всяка всекидневна в кино салон с висококачествения си съраунд тон. Независимо дали гледате най-новите филми, стриймвате обичаното си предаване или слушате музика, HT-S400 ви обезпечава незабравимо аудио преживяване с помощта на употребяваната технология S-Force PRO Front Surround, функционалности за по-ясен разговор и 330W изходна мощ.

Да имате съраунд тон вкъщи е към този момент елементарно

С HT-S400 потребителите чуват звука от всички направления с помощта на висококачествения Dolby® Digital тон и неповторимата технология на Sony за виртуален челен съраунд S-Force PRO Front Surround. Пресъздавайки съраунд тон с качество като в кино салон, саундбарът придвижва феновете непосредствено в центъра на събитията, до момента в който те гледат своите обичани филми. Само благодарение на предните високоговорители неповторимата технология на Sony за цифрова обработка на звуковото поле разрешава възпроизвеждането на виртуално съраунд поле.

Насладете се на по-ясен тон и разговор с помощта на неповторимия X-Balanced Speaker и технологията Separated Notch Edge

Предните високоговорители са от вида X-Balanced Speaker, които се характеризират с неповторима правоъгълна форма за оптималната повърхност на диафрагмата. По този метод се понижава и нежеланото придвижване на възбудителя, без това да се отразява върху звуковото налягане и по този начин се реализира сензитивно по-малко деформиране на звука и по-ясен разговор.

Технологията Separated Notch Edge, употребена при X-Balanced представителите, усъвършенства симетрията на отвесната амплитуда, която е извънредно значима за постигането на ясно качество на звука. Това се реализира, като се употребяват стратегически ситуирани прорези по ръба, които оказват помощ за по-добър надзор върху напрежението от вътрешната и външната част на ръба на диафрагмата. С тези две функционалности към този момент в никакъв случай няма да пропуснете нито дума, даже и в подиуми с шумна конкуренция с коли или едвам осезаем под напрежение спокоен диалог.

Богат басов тон

Саундбарът се предлага с мощен безжичен субуфер с огромен 160mm високоговорител, който възпроизвежда по-дълбок и богат бас. Безжичният субуфер прави по-въздействащо всичко, което потребителите гледат и слушат. Вече можете да усетите всеки мълниеносен екот и всеки бездънен басов темп.

Безпроблемно свързване с BRAVIA™

Свързването на HT-S400 към тв приемник Sony BRAVIA TV е бързо и елементарно. Благодарение на интегрирания потребителски интерфейс настройките на саундбара автоматизирано се появяват в менюто за бързи настройки на вашия тв приемник BRAVIA за елементарно ръководство на настройките и силата на звука от дистанционното управление на тв приемника.

За да се сведе до най-малко хаосът от кабели, саундбар HT-S400 е създаден по този начин, че да приема аудио от тв приемници BRAVIA елементарно по безжичен път.

Приятно и интуитивно потребителско преживяване

Саундбарът е създаден с концепцията да даде на потребителите интуитивно ръководство благодарение на опростено отдалечено, което се побира елементарно в ръката. Също по този начин обезпечава елементарен достъп до „ Гласов режим “ за по-ясен разговор и „ Нощен режим “ за случаите, когато желаете да гледате телевизия без да разсъните останалите вкъщи.

На OLED екрана на саундбара с един взор получавате информация за положението на функционалностите, налични от дистанционното управление, като източник на входящ сигнал, мощ на звука, настройки на звука.

С мисъл за стабилно развиване

Продуктите на Sony са създадени освен да обезпечават чудесно качество на звука, само че и с мисъл за опазването на околната среда. Рециклираната пластмаса, употребена за задния панел на субуфера на HT-S400, е истинска разработка на Sony и е резултат от дългогодишни изследвания, чиято цел е да подсигурява, че всички употребявани устойчиви материали дават отговор на строгите критерии на Sony за качество на звука. Използването на тези материали отразява ангажираността на Sony към ограничението на отрицателното влияние върху околната среда на продуктите и практиките на компанията.

За повече информация, апелирам посетете: .

Цена и наличност

Саундбар HT-S400 ще бъде разполагаем от април 2022 година на предстояща последна продажна цена 499 лева

За повече вести от Sony, посетете:.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР