Булфото, архивПоредното зверско убийство на битова основа регистрираха от полицията.Зверско

...
Булфото, архивПоредното зверско убийство на битова основа регистрираха от полицията.Зверско
Коментари Харесай

Убийство в Хасково. Арестуваха сина на жертвата

Булфото, списък

Поредното зверско ликвидиране на битова основа записаха от полицията.

Зверско ликвидиране в Хасково. 74-годишна трудноподвижна жена е открита мъртва в дома й. Сигналът за закононарушението е подаден на 5 януари от нейни близки. При идване на полицията, органите на реда се натъкват на ужасяваща панорама – дамата е пребита до гибел. Първоначалната версия за убийството е фамилна свада. Късно нощес прокуратурата повдигна обвиняване на един от синовете на дамата, съобщи Нова.

" Сформирана е оперативна група, която е открила, че по натрупа на дамата има синини. Назначена е аутопсия, от която е установено, че гибелта е настъпила в резултат на голям брой счупени ребра, счупена ключица, подбедрица и голям брой хематоми по главата и цялото тяло. На този стадий е осъществено досъдебно произвеждане. Извършват се издирвателни и следствени дейности за откриване на причинителя ", изясни представителят ОД на Министерство на вътрешните работи –Хасково Нина Николова.

Жената е живеела в мъчнопроходим регион дружно с един от синовете си. Съседи на фамилията, които не пожелаха да застанат пред камера, споделят, че ги познават незадълбочено и са ги виждали рядко. Синът, с който дамата е живеела, понякога е имал прояви, свързани с алкохола. Съседите са учудени от случилото се.

Не е ясно каква е повода за жестокото ликвидиране. Аутопсията демонстрира обаче, че част от контузиите са остарели. Предстои прокуратурата да изиска непрекъснато задържане под стража за 39-годишния наследник на дамата, написа още " Нова ТВ ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР