Булевард или площад в София да бъде именуван на иконата

...
Булевард или площад в София да бъде именуван на иконата
Коментари Харесай

Паргов поиска булевард или площад в София да носи името на Стефан Данаилов

Булевард или площад в София да бъде наричан на иконата на българските спектакъл и кино Стефан Данаилов. Това предложи водачът на Българска социалистическа партия - София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов по време на днешната сесия. Тя стартира с минута безмълвие в памет на Ламбо, който напусна този свят на 27-ми ноември. Поклонението в Народния спектакъл " Иван Вазов " съответства със съвещанието на общинските съветници в София. Веднага след сесията Калоян Паргов се елементарни с легендата.

" Ламбо обичаше да споделя, че достойните хора вървят изправени. Той ходеше с високо вдигната глава. Беше респектираща персона с всеки жест. Беше същинско благосъстояние да общуваш с него, сподели Калоян Прагов, откакто отдаде последна респект пред Маестрото и сервира съболезнованията си на околните му. - Той вярваше безусловно, че колкото повече любов даваш, толкоз повече получаваш. Затова и хората го обожават ".

По време на днешната сесия на СОС Калоян Паргов, който е член на Постоянната комисия по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие, предложи също в границите на идната година да бъде разисквана и осъществена концепцията за слагане на барелеф или бюст-паметник на Стефан Данаилов на уместно място в столицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР