Буквално дни преди световната премиера на изцяло новото поколение на

...
Буквално дни преди световната премиера на изцяло новото поколение на
Коментари Харесай

Новите Skoda Kodiaq и Superb преминаха успешно тестова програма в екстремни условия

Буквално дни преди международната премиера на напълно новото потомство на флагманския SUV модел Kodiaq, както няколко преди тази на другия флагман- Superb, Skoda разгласи, че колите са минали през тежка тестова стратегия в рискови условия.

От SKODA споделят, че през последните две години, с прототипи на двата автомобила са били изминати повече от 1 000 000 километра, като изискванията са били измежду най-суровите, които могат да се срещнат на планетата- от -30 до съвсем 50 градуса в пустинята Аризона.

" С голям брой спомагателни оценки на издръжливостта и материалите, на тестови стендове и в лабораторията, Skoda симулира 40 години приложимост на транспортни средства в действителния свят преди стартирането на моделите ", споделят от автомобилната компания.

С представители на двата автомобила са били осъществени също по този начин тествания с ремарке, както и на зарядния развой на PHEV хибридните зареждаеми версии на моделите.



" Преди началото на серийното произвеждане ние вършим оценка на всичките към 7000 съставния елемент ", споделя Флориан Веймар, шеф на подразделението Качествен надзор на Skoda Auto. " Нашите строги стратегии за тествания дават точни данни за устойчивостта, издръжливостта и цялостното качество на всяка част. От тези рискови проби придобиваме визия за фактори като термална устойчивост и даже издръжливостта на боите и покритията ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР