*** Букурещ. Министър-председателят Кирил Петков ще бъде на посещение в Румъния на

...
***
Букурещ.
Министър-председателят Кирил Петков ще бъде на посещение в Румъния на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 29 април 2022 г.

***

Букурещ.

Министър-председателят Кирил Петков ще бъде на посещаване в Румъния на 29 април. В Букурещ министър председателят Петков ще организира среща с министър-председателя на Румъния Николае Чука и с президента на Румъния Клаус Йоханис.

***

София.

От 9.30 часа ще се организира заседаниe на Гражданския съвет към Висш съдебен съвет

***

София.

От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира преконференция на Браншова бизнес камара – Плевен, Ротъри клуб " Плевен Центрум”, Търговско-промишлена палата – Плевен и младежката ротарианска организация Ротаракт " Плевен Центрум”. Ръководствата на четирите организации ще показват пред медиите и обществото иден бизнес–форум в Плевен. Той ще се състои на 14 май на тематика " Иновации и вероятности в Плевен ".

***

София.

От 11.00ч до 14.00ч. деца и юноши (до 18 годишна възраст) със подозрение за имунен недостиг ще бъдат съветвани гратис и без посоки от педиатър и клиничен имунолог в Клиника по клинична имунология с банка за стволови кафези, след авансово записване на тел. 0877 570898.

***

София.

От 11.00 ч. в Национален пресклуб на Българска телеграфна агенция - гр. София, бул. „ Цариградско шосе “ №49, където ще се организира конференция на Политическо Движение Социалдемократи на тематика: „ Предложения за законодателни промени в Кодекса на труда и Закона за придвижването по пътищата “.

***

София.

От 12:30 ч., в Министерството на здравеопазването, в конферентната зала ще бъде подписан анекс към Националния рамков контракт за медицинските действия.

***

Асеновград.

От 8.00 до 14.00 часа община Асеновград провежда акция за събиране на непотребни електроуреди, оповестиха от общината.

***

Благоевград.

От 9.30 часа ръководителят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, привиква постоянно съвещание на 29 април 2022 година /петък/ от 9:30 часа в зала „ 22-ри Септември”.

***

Бургас.

От 10.00 часа в постройката на Регионален исторически музей-Бургас ще се организира конференция на проф. лекар на историческите науки Николай Овчаров от Националния археологически институт с музей към Българската академия на науките, и Милен Николов, шеф на Регионален исторически музей-Бургас, ще дадат конференция на тематика: „ Нови и незнайни данни за най-великата победа на българското оръжие през ХІV в. – борбата при Русокастро”

***

Варна.

От 9.00 до 18.00 часа Wizz Air провежда целодневно събитие за набиране на фрагменти дружно с Фрапорт Туин Стар на 29 април 2022г.

***

Варна.

Варна ще бъде хазаин на петото издание на Балканската конференция на Международната младежка камара (Junior Chamber International – JCI). Тя ще се организира в интервала 29.04-01.05.2022 година в хотел Rosslyn Dimyat.

Участие в събитието ще вземат близо 150 делегата от 15 страни, в това число и публични лица от управлението на организацията.

***

Добрич.

От 12.00 часа в двора пред Административната постройка на музея (АЕМО „ Стария Добрич “) ще се организира събитие за разпространяване на резултати по отношение на дейностите по план „ Another way “, финансиран по стратегия Еразъм+ за стратегическо партньорство на Европейски Съюз в региона на образованието, образованието, младежта и спорта.

***

Пловдив.

От 21:00 ч. на площад “Джумая” цирк “Играчка - Плачко” ще изиграят своето огнено цирково зрелище, в което ще забележим и дервишки танц.

***

Русе.

От 10.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира Конференция на тематика " Как да опазим природата? ", в границите на самодейността на Българска телеграфна агенция " Български гласове за Европа ".

Дискусията ще открият евродепутатът Петър Витанов, кметът на община Русе Пенчо Милков, регионалният шеф Анатоли Станев и генералният шеф на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев.

***

Русе.

От 10.30 часа в зала „ Европа “ на Доходното здание в Русе ще се организира районен конгрес, отдаден на дуалното образование. Той се провежда взаимно от Областната администрация и Регионалното ръководство на образованието.

***

с. Първенец.

От 11.00 часа на зеленчуковата борса в с. Първенец вицепремиерът Корнелия Нинова ще даде брифинг в с. Първенец

***

Стара Загора.

От 11.30 часа в зала 5, ет.1 на Съдебната палата ще се организира среща-разговор на съдии от Районен съд – Стара Загора с възпитаници от девети до дванадесети клас от разнообразни учебни заведения в Стара Загора. Темата по която ще се събеседва е „ Права и отговорности на очевидеца в наказателния развой “.

***

Ямбол.

От 16:00 часа в пресклуба на спортна зала " Диана " ще се организира и взаимна конференция сред управлението на " Овергаз " ООД, управлението на Баскетболен клуб " Тунджа " Ямбол и шефове на образователни заведения. При интерес заповядайте!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР