bTV С огромна торта във формата на емблематичния замък Хогуортс беше

...
bTV
С огромна торта във формата на емблематичния замък Хогуортс беше
Коментари Харесай

Филмът за Хари Потър празнува годишнината си със 100-килограмова торта на замъка Хогуортс

 bTV С голяма торта във формата на емблематичния палат Хогуортс беше маркирана 20-ата годишнина от излизането на кино лентата " Хари Потър и философският камък ".

Кулинарният шедьовър е изработен за месец и половина, осведоми БТВ.

Замъкът от тесто е висок метър и половина, необятен 2 метра и тежи близо 100 кг. Тортата е приготвена от подобаващи за вегани съставки и е осветена от вътрешната страна с 30 лампички.

След като възхити почитателите, голямото сладко прелъщение беше дарено на благотворителна организация.

По случай 20-годишнината от премиерата на първия филм от сагата се приготвя специфичен епизод на " Хари Потър “, оповестява " The Sun “. Очаква се да вземат участие звездите от филмовата поредност Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, както и на други артисти от истинския план.

Също по този начин филмовата компания Warner Brothers приготвя редица събития с присъединяване на основните герои на кино лентата. Сред тях е специфична викторина за почитателите на франчайза " Хари Потър: Хогуортс шампионат на къщите “, който ще се организира в пресъздадения Хогуортс. 

Шоуто ще бъде водено от английската носителка на " Оскар “ актриса Хелън Мирън, а обичаните артисти от всички епизоди на сагата за Хари Потър ще бъдат поканени на викторината.

 

Уточнява се, че планът възнамерява да пресъздаде някои от обичаните моменти на почитателите, да вземем за пример качването на борда на Хогуортс Експрес, с който се стига до магическото училище
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР