bTV виж галерията Установена е самоличността на загиналите и пострадалите при

...
bTV виж галерията
Установена е самоличността на загиналите и пострадалите при
Коментари Харесай

Стана ясно кои са петимата загинали при зверското меле край Пазарджик

bTV виж галерията Установена е самоличността на починалите и потърпевшите при тежката верижна злополука от тази заран на пътя сред селата Звъничево и Братаница, заяви Мирослав Стоянов, представител на ОДМВР - Пазарджик.

 На място са починали четирима души на възраст сред 60 и 66 години. " Починали са брачен партньор и брачна половинка от село Ветрен дол, които са пътували с лек автомобил " Лада ", а по-късно в Областната болница умрял и докараната в сериозно положение жена, която е била в колата дружно с тях.

Другите двама починали на място също са фамилна двойка от село Братаница.

Изяснена е и самоличността на потърпевшите две дами, които са прегледани и съветвани в пазарджишката болница.

Огледът на мястото на случая продължава. Отсечката е затворена за придвижване.

От АПИ оповестиха, че екипите на компанията, наета да поддържа региона, са излезли да работят тази заран с няколко часа забавяне. Инж. Глосов добави, че ще се направи цялостна инспекция на компанията. " Ще проверим компанията и в случай че те не са си изпълнили изискванията, ще бъдат глобени. Такива инспекции се вършат регулярно на пътноподдържащите компании, само че няма човек, който непрекъснато да следи по кое време са изчезнали да си свършат работата. Ние го откриваме постфактум ", сподели инж. Глосов.

Директорът на Пътната организация добави, че рано сутринта в региона е имало гъста мъгла и минусови температури, което бързо води до заледявания. При сходни условия машините, които поддържат трасето, е трябвало да излязат да работят в 3 ч. сутринта, по предварителна информация - те са го създали в 6 ч.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР