bTV ще предложи на зрителите си специално студио БНБ –

...
bTV ще предложи на зрителите си специално студио БНБ –
Коментари Харесай

БНБ – Новият мандат с Мария Цънцарова на 5 април по bTV

bTV ще предложи на феновете си особено студио " Българска народна банка – Новият мандат " във вторник, 5 април 2022 година от 17:10 ч. Водещата Мария Цънцарова ще показа разнообразни гледни точки по една от значимите тематики в дневния ред на обществото ни – кой ще застане отпред на българския лев.

 

Специалисти по тематиката – икономисти и финансисти, измежду които проф. Даниела Бобева, дълготраен шеф в Българска народна банка, банкерът Левон Хампарцумян и икономистите Петър Ганев и доцент Едуард Маринов  ще разясняват тематиката онлайн в ефир.

В продължение на задачата си да отразява всички гледни точки, да задава най-важните въпроси и да бъде покрай хората, екипът на " Актуални излъчвания " в нюзрума на bTV приготви специфичното студио, което ще се излъчи незабавно след емисия вести в 17 ч.

 

 
" Българска народна банка – Новият мандат " е следващото особено студио на настоящите излъчвания на bTV, което ще даде по-задълбочен взор към значима за обществото ни тематика. Зрителите ще имат опция да проследят мненията на експертите и да получат ясни отговори на въпроси, решението накоито ги визира директно ", сподели Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV.

Защо е толкоз значима институцията на Българската национална банка и кои процеси в банковата система управлява? Как ще стане преходът от лев към евро и какво ще е отражението на войната в Украйна върху финансовия свят и парите на всеки от нас? Какво се случва с парите ни при рецесия и инфлация?
Отговорите на тези въпроси в студиото " Българска народна банка – новият мандат " с водещ Мария Цънцарова – от 17.10 часа във вторник 5 април.

 

За Мария Цънцарова:

Мария Цънцарова е проверяващ публицист, кореспондент и водещ в редакцията на bTV Новините. Завършила е публицистика в Софийския университет, както и магистратура по мениджмънт в Нов български университет. Става част от екипа на bTV през 2013 и е измежду най-ярките проверяващи публицисти у нас. Репортерските ѝ находки включват разкрития за пазаруване на гласове, имотното положение на политици, следствия за хора от подземния свят, противозаконни сондажи, злоупотреби с дарения и доста други настоящи тематики и следствия.

 

Носител е на голям брой оценки, измежду които премия от фондация " Радостина Константинова ” (2013), отличие от фонд " Валя Крушкина ” (2014), наградата на Нов български университет " Журналист на годината ” (2014), премия за телевизионна публицистика " Свети Влас " (2020), признанието от Съюз на българските журналисти за най-хубав " Млад публицист " (2020), както и оценката " Журналист на годината " на БХК (2020). В тежката за целия свят 2020 година екипът на bTV Новините също я избра за " Репортер на годината " в обичайния си годишен конкурс. Мария Цънцарова получи огромната премия в 10-ото юбилейно издание на състезанието " Валя Крушкина - публицистика за хората " през 2021.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР