bTV придоби правата за излъчване на “Dancing Stars – една

...
bTV придоби правата за излъчване на “Dancing Stars – една
Коментари Харесай

Световноизвестният формат Dancing Stars се завръща тази пролет по bTV

bTV закупи правата за лъчение на “Dancing Stars ” – една от най-популярните и блестящи шоупрограми в телевизионния ефир, оповестяват от малкия екран. 

Предаването е по лиценз на BBC Studios и наблюдава известни персони от разнообразни сфери, които научават, овладяват и извършват със своя професионален сътрудник вълнуваща и занимателна композиция от бални и латиноамерикански танци пред аудитория онлайн.

В шоуто на bTV, което се завръща в ефира на медията след 15 години, ще вземат участие известни персони от света на шоубизнеса, културния и публичния живот в България. Изпълненията на участниците ще се правят оценка онлайн както от жури, по този начин и от феновете на bTV посредством гласоподаване, а спечелилият ще бъде отличен със специфична купа.

“Dancing Stars ” е основан през 2004 година и бързо се трансформира в международен феномен, който се осъществя в 61 страни по света, измежду които Австралия, Съединени американски щати, Индия, както и в доста европейски страни.

В Съединени американски щати известното шоу е притежател на 18 награди „ Еми “ в категориите постановка, кинематография и костюми, а през 2021 година за най-хубава хореография за риалити стратегия. Във Англия печели „ Златна роза “ за най-хубаво вариететно шоу за 2007 година, като се състезава с риалити стратегии от още 12 страни.

Печели две награди за най-хубаво риалити шоу на премиите Tric, а през 2022 година печели премията „ Must-See Moment “ на БАФТА (Британска академия за кино и театрално изкуство). През 2023 година поредицата печели националната телевизионна премия за най-хубаво предаване за гении и премията на БАФТА за най-хубав екип на развлекателно предаване. 

„ Dancing Stars “ е една от най-новите продукции, които скоро ще зарадват феновете на bTV. С нея медията затвърждава устрема си да сервира качествено и занимателно развлекателно наличие, което ще събере пред дребния екран цялото семейство.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР