BTC и ETH продължават да ръководят пазара на криптовалути, но

...
BTC и ETH продължават да ръководят пазара на криптовалути, но
Коментари Харесай

Топ 3 прогнози за криптопазарите през 2023 г.

BTC и ETH не престават да управляват пазара на криптовалути, само че нови планове като Fight Out, Meta Masters Guild и Dash 2 Trade разполагат с голям капацитет за развиване през 2023г.

Биткойн – Най-сигурната инвестиция в крипто света

Биткойн е основоположникът на криптовалутите и като подобен, той има правото да се назова. Все отново, BTC потвърди устойчивостта си през годините като устоя на доста сривове на пазара и в това време съумя да повиши цената си.

От друга страна, напоследък, криптовалутата се затруднява да поддържа равнищата на развиване при съперниците си като по време на бичи пазар съвсем всички други валути се показват по-добре от BTC (вероятно заради високата му капитализация). Крипто общността тръпне в очакване за четвъртия халвинг на актива, който ще се състои през средата на 2024 година. Именно този интервал е считан за началото на идната огромна опция за вложение на пазара.



Въпреки всичко, доста вложители влагат средства в Биткойн единствено в дълготраен проект, защото валутата е измежду най-ниско волатилните на пазара и не предлага положителни благоприятни условия за осъществяване на облаги в кратковременен проект (по-малко от 6 месеца).

Етериум – Конкурент №1 на BTC и втори по пазарна капитализация

Етериум съумя да се утвърди като втората най-здрава и солидна криптовалута на пазара. С течение на времето, тя съумя да построи доста работещи версии, които влязоха в приложимост през последния крипто цикъл. Хиляди планове видяха бял свят с помощта на ETH блокчейна, като може би точно там се крие същинската стойност на плана.

Към момента, ETH се намира на второ място по пазарна капитализация с малко над $162 милиарда. Все отново, доста хора чакат позитивно развиване за втората по величина криптовалута, като считат, че ще продължи да съкратява дистанцията до първото място.

Наблюдава се обаче известна тревога на крипто пазара напоследък заради сривовете на огромни планове като LUNA и FTX. Именно поради това, настроението на доста вложители към утвърдилите се криптовалути е песимистично и те стартират да търсят нови други възможности в крипто света.

Алткойни – огромен риск, висока възвръщаемост

Въпреки че мнозина специалисти са скептично настроени по отношение на алткойните, те нееднократно са потвърдили своята стойност през годините. Считани за криптовалути с огромен риск, те постоянно би трябвало да твърдят почитателите си в противоположното чрез следващото си сполучливо показване на пазара.

Десетки алткойни съумяха да възнаградят почитателите си и притежателите на техните токени с голяма възвръщаемост през последния бичи цикъл. Инвестицията в сходни активи постоянно дава опция на участниците на пазара да акумулират още повече средства в съпоставяне със залагането на несъмнено чрез BTC и ETH.

2022 година беляза началото на забавно придвижване в крипто средите, а точно желанието на множеството вложители да навлязат в дадени планове на относително ранен стадий, с което да изградят преимущество пред останалите. Предварителните продажби започнаха да притеглят още повече хора с течение на времето, а идните 12 месеца могат да се трансфорат в интервал за сходни вложения.

В идващите няколко реда ще разгледаме три обещаващи плана, които разполагат с голям капацитет. Въпрос на време е да съумеят да го развият и да си проправят пътя към топ 100 в света на криптовалутите.

Прочетете тук за най положителните алткойни за 2023.

Fight Out – крипто план с фокус върху физическото положение на хората

Fight Out е актуален крипто план, целящ да усъвършенства здравословното и физическото положение на почитателите си. Компанията предлага Move-to-Earn платформа, от която всеки може да извлече някакви позитиви. По този метод, запалянковците, които търсят смяна или неизменност, ще могат да изградят потребни спортни привички като в това време изкарват странични приходи.

Идеята на екипа е да бъде основана мобилна апликация, служеща за централно място, където потребителите ще прекарват времето си, проследявайки изкъсо елементи по отношение на тренировките си. Към момента, работата върху мобилното приложение продължава с бързи темпове, като неотдавна от Fight Out оповестиха, че работят върху всеки един подробност от платформата. Апликацията ще даде достъп на клиентите си до жизненоважна информация, обвързвана с както с техните тренировки, по този начин и даже с физическите интензивности на професионални спортисти, от които да черпят мотивация.



Fight Out също възнамерява построяването на метавселена, където участниците ще могат да се включат в разнообразни съревнования и надпревари в борба за награди. Там, те ще бъдат представлявани от аватара им, който ще бъде директна репрезентация на техния физически напредък напоследък. Всеки консуматор ще има опция да закупи мечтани от него продукти, артикули и баджове, с които да доукраси визията си в метавселената на Fight Out.

MEMAG – Play-to-Earn игра, построена върху ETH мрежата

Meta Masters Guild е крипто план от ново потомство, предлагащ Play-to-Earn игри, основани на ETH мрежата. Изградени с помощта на Web 3.0 итерацията, компанията се надява да успее да притегли доста клиенти посредством неповторимите си графики, задачи и коли измежду игрите на платформата.

Към момента, екипът продължава да работи върху концепциите си, като първата игра, Meta Kart Racers, ще бъде налична към края на 2023 година. През останалото време, планът ще работи върху построяването на солидна крипто общественост, която да ги следва неразделно и върху привличането на нови спонсори.

Meta Masters Guild публично пусна главния си токен, MEMAG, в предварителна продажба, като цената му сега е $0.0021 и съумя да събере $3.88 милионна. Планирани са общо 7 стадия за продажбата, като цената му ще се повишава с изминаването на всеки един от тях. Очаква се цената да се утрои до самия завършек на предварителната продажба.

Dash 2 Trade – платформа за трейдинг сигнали, разбори и статистики от ново потомство

Dash 2 Trade навлиза стремително в крипто пространството, откакто преди няколко дни публично постави завършек на предварителната си продажба. Тя неизбежно се трансформира в триумф за целия отбор, защото планът съумя да набере малко над $15 милиона единствено в границите на няколко месеца.

Компанията предлага платформа за аналитични трейдинг сигнали и статистики, основани върху добре подбрана информация от онлайн пространството. Екипът разполага с години опит в тази сфера, откакто реализира триумф посредством първия си план – Learn 2 Trade – успявайки да събере група от над 40,000 дейни трейдъри и малко над 70,000 почитатели в Telegram.



Също по този начин, при започване на година, Dash 2 Trade пусна дълго чаканата бета версия на таблото си за ръководство в платформата. То дава достъп до синтезирани таблици с предварителни продажби на някои от най-перспективните планове на пазара.

Мултифункционалността на токена в допълнение принася стойност в цялата екосистема. D2T може да бъде употребен за стейкване в платформата, търгуване на пазара или за възнаграждение на месечните абонаментни услуги.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР